Szeptember 29-én 345 diák és 40 pedagógus 8 külön busszal indult neki, és immáron sokadik alkalommal vehette birtokba az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkot, hogy egy kicsit összeszokjon a nyár után, és a szabadban mesélhessen a nyári élményekről!

A jó hangulat ékes bizonytéka, hogy nevető ráncaink mélyültek, a hasizmunk pedig erősödött ezen a napon, hiszen móka és kacagás kísért végig bennünket. Az időjárás is a kegyeibe fogadott bennünket, hiszen kellemes kirándulóidőnk volt. Ezen a napon közel 15.000 lépést tettünk meg fejenként.

Megnéztük a Feszty-körképet, a Szeri Gyógynövénykertet és a Rotunda látnivalóit. A Látogatóközpontban történelmi kisfilmet láttunk. Jártunk a Skanzenben, a Nomád parkban, ahol honfoglalás- kori lovasbemutatót tekinthettünk meg. A bemutatót követően a malom előtt egy nagy táncházat tartottunk. Persze játszottunk is, hiszen hagyomány iskolánkban, hogy vidáman indulunk neki a tanítási óráknak és a házi feladatoknak, így vidám hangulatban köszöntjük a tanévet is!

no images were found