Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a LIONS Jótékonysági Diabétesz Futás, mely mellett Egészségnapot is tartanak. Szűrővizsgálatokkal, sportolási lehetőségekkel és a diabétesz megelőzéséhez kapcsolódó programokkal várják az érdeklődőket.

A rendezvény időpontja:
2023.04.29. (szombat)

A rendezvény helyszíne:
Szeged, Délvidék Ház udvara (6726 Szeged, Közép fasor 1-3.),. a parkolás a környező utcákban lehetséges.

Versenyszabályzat

  1. A futó saját felelősségére vesz részt a futáson, amit az online regisztrációs felület valamint a helyszíni regisztrációs lap kitöltésével és a rajtszám átvételével tudomásul vesz.
  2.  A futó a regisztráció során nyilatkozik, hogy a futáson csak abban az esetben vesz részt amennyiben egészségi állapota jó, nincs tudomása olyan betegségről, amely az eseményen a részvételét akadályozza.
  3. A futásra való regisztrációval minden résztvevő elfogadja és hozzájárul, hogy róla kép-, hang- és videófelvétel készülhet. Ezekkel a hang- és képanyagokkal a futás rendezői rendelkeznek, és azokat harmadik személy rendelkezésére bocsáthatják. A hang és képanyagok a médiában, internetes és nyomtatott anyagokban ellenszolgáltatás nélkül felhasználásra kerülhetnek. A rendezvényről kép-, hang- és videófelvétel csak a rendezők előzetes tájékoztatásával és beleegyezésével készülhet.
  4. Az esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak a rendezők előzetes engedélyével végezhető.
  5. A futáson egyéb eszközök igénybevétele (pl: görkorcsolya, kerékpár) tilos. Tilos továbbá kutyával futni, illetve 14 év alatti gyermekek csak szülői felügyelettel vehetnek részt a futáson és a rendezvény többi programján.
  6. A versenyző tudomásul veszi, hogy a verseny útvonalán útburkolati hibák, egyenetlenségek, buckák előfordulhatnak, amelyek miatt fokozott figyelemmel kell haladnia a pályán. Az úthibák okozta balesetekért a rendezők nem vonhatók felelősségre.
  7. A program teljes időtartama alatt szakképzett elsősegélynyújtó személyzet áll készenlétben. Nagyon fontos, hogy minden résztvevő ügyeljen saját, és a többi versenyző testi épségére.
  8. A rendezők szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a futásra való regisztrációt bármikor lezárják.

További Információ:
https://szegedelsolionsclub.hu/hirek/iii.lions-jotekonysagi-diabetesz-futas-es-egeszsegnap—versenyszabalyzat?fbclid=IwAR2GJfre31n0qjb53juhtDb8F97NioqP81oSToJMUNFt7_NguPgTZnsJR6A