• Iskolánk ünnepi műsorainak szerves része a tánc, melyek koreografálását és betanítását az alapfokú képzésben résztvevő kollégák végzik: Okt. 23., Márc. 15., évzáró, ballagási műsor, karácsonyi műsor.
  • Minden tanév végén táncos gálaműsort szervezünk, ahol a képzésben résztvevő gyerek mindegyike legalább kétszer színpadra lép. Ezen a műsoron a szülők és az érdeklődők képet kapnak az éves munka minőségéről. A 2019/2020 tanévben “Táncos Karácsony”-t szerveztünk, ahol a gyerekek felléptek és a végén a szülőkkel és oktatókkal együtt táncoltak, ünnepeltek.
  • Minden második évben megrendezzük a „Művészeti hetet”.  Igazodva iskolánk többi profiljához a német, angol és magyar népművészet hagyományainak felkutatása és bemutatása projekt munkában. Különösen fontosnak tartjuk, hogy iskolánk tanulóin és pedagógusain kívül nagyon sok vendéget üdvözölhettünk előadó, szereplő, vagy akár csak érdeklődő személyében. Fontosnak tartjuk a versenyeztetést is az érdeklődő és tehetséges gyerekek számára, akik így láthatják a többi iskola táncosait és munkájukat is. Az értékeléseken szakavatott zsűri mond véleményt a gyermekekről, ami a fejlődésünket alapozza meg.