Skip to main content

Beiratkozás

Tájékoztatom, hogy a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a 2021/2022. tanítási évre történő általános iskolai beiratkozás során nemcsak személyes, hanem online úton is lehetőség van beíratni a tanköteles korba lépő gyermekét. […]

Kukucskáló 8. hét

„A megismerés és az átélt tudás szépsége felér a legmagasabb művészeti élménnyel, de nemcsak gyönyörködtet, hanem segít a természet erőinek megismerésében és felhasználásában, jövőnk építésében is.”

Kukucskáló 7. hét

„A nyelv olyan, mint az ég a maga egymásba futó színeinek gyönyörű játékával”
(Kazinczy Ferenc)
Ettől a héttől a felső évfolyamra járó gyerekek életébe kukkanthatnak be. Most ismerjék meg a humán munkaközösség munkáját illetve az angol kéttannyelvű képzésben részt vevő tanulók nyelvi tudását.

Németh Melanie

Németh Melanie vagyok és a DSD I. Sprachdiplom vizsgaelnöke. Öt éve abban a szerencsés helyzetben lehetek, hogy a Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola és AMI nyolcadikos tanulóit német nyelven vizsgáztassam.

Balatonkenesei tábor (NGSZ)

Tisztelt Szülő/Törvényes Képviselő!

A tábor szervezése folyamatosan történik, amennyiben azonban valamelyik turnus Vis Maior esemény miatt mégsem tud elindulni‼, úgy a befizetett térítési díj összege visszafizetésre kerül.
A jelentkezési lapot és bővebb tájékoztatást az NGSZ honlapján találnak.
https://ngsz.hu/