Skip to main content

7. évfolyam védőoltás

Tisztelt Szülő/Gondviselő!
Az új koronavírus miatt a köznevelési és szakképzési intézményekben új munkarend bevezetéséről szóló
1102/2020. (III. 14.) Korm. határozatban foglaltak szerint 2020. március 16. napjától az iskolákban a
nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre.

AMI jelentkezési lap

Tisztelt Szülő! A 2020/2021-es tanévben az Alapfokú Művészeti Iskolába való felvételhez szükséges az alábbi jelentkezés lap kitöltése és aláírása. Kitöltést követeően visszaszkennelve kérem küldjék el a kiss.greta@tarjan-szeged.sulinet.hu -ra. Továbbá a portán biztosítunk nyomtatott példányokat, amit kitöltve ott is leadhatnak. Kitöltési határidő: 2020.06.08.

Haydn Drága lányka

A kialakult karanténhelyzetben az ének-zene tananyaghoz kapcsolódóan projektmunkában feldolgozásra került Haydn Drága lányka című dala. Köszönet a 6. osztály zenésztanoncainak J Zongora Tóth Sándor, Gitár Kalydi Zétény, Hegedű Ács-Sánta Imre  

Mozogj otthon!

Élsportolókat, közéleti személyiségeket, influenszereket, testnevelőket, edzőket és egyetemi hallgatókat fog össze a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) április elején induló kampánya, amely a koronavírus által okozott extrém helyzetre igyekszik hatékonyan reagálni.

ADATKEZELÉS tájékoztató

A tantermen kívüli, digitális munkarendben végzett oktatás a már megszokott, tantermi órától eltérő adatkezeléseket is maga után vonhat. Az iskolában érvényesülő általános adatkezelési szabályokon túl az online térben megtartott órák során is kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelem és adatbiztonság érvényesülésére. Ennek egyik eleme ez a tájékoztatás is.