Skip to main content

Iskola alapítvány

Az iskolánkat támogató „A Szegedi Tarjánváros III. Sz. Általános Iskoláért Alapítvány” rendelkezik azokkal a feltételekkel, amelyek a személyi jövedelemadó 1%-ának az adózó rendelkezése szerinti közcélú felhasználását lehetővé teszi.

Határtalanul – Adománygyűjtés

Intézményünk 7. évfolyamos diákjai az idei évben a Határtalanul program keretében 4 napot (ápr.27-30.) töltenek Délvidéken. Ennek keretén belül közös programon vesznek részt a magyarkanizsai általános iskolásokkal, illetve ellátogatnak az óbecsei Lurkó – házba.

Német nyelvű szakkör

A német nyelvű szakkör heti 2 alkalommal nyújt foglalkozást a 7. b osztály tanulóinak. A szakkörön lehetőség nyílik a német nyelvű országok, azok kultúrájának, ételeinek, szokásainak megismerésére.

K.E.V.E.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közlekedésbiztonsági Osztálya és a Szegedi Tankerületi Központ 2017-ben indította el „Közlekedjünk együtt, vigyázzunk egymásra!”

Informatika szakkör

Informatika szakkör negyediktől nyolcadikig
Az informatika szakkör célja az informatika órákon tanultak elmélyítése, a felhasználói és a programozási ismeretek kibővítése, és az informatika tanulmányi versenyeken való részvétel.