Skip to main content

Bozsik Labdarúgó Program

A Bozsik Labdarúgó Programra idei tanév első bajnoksága az 5-6. évfolyamának 2019. november 8-án került megrendezésre a Rókusvárosi II. számú Általános Iskolában. 10 iskola diákjai mérték össze tudásukat.
Sok-sok gólt eredményezett a baráti összecsapás.

Észpörgető

Minden szülő életében az óvodás évek alatt az egyik fontos kérdés, hogy mikor menjen a gyermek iskolába, illetve hogy iskolaérett-e? Az iskolánk ebben a nehéz döntésben szeretne segítséget nyújtani, így október 7-től júniusig minden hétfőn 16 és 17 órától Észpörgető névvel iskolaelőkészítő foglalkozásokat tart nagycsoportos óvodás gyerekek részére.

Idegennyelvi lektor

Megérkezett iskolánkba az Egyesült Államokból, Florida államból idegennyelvi lektorunk, Claire Woodfin.
A gyerekekkel együtt már nagyon vártuk, hiszen egy angol anyanyelvű tanárral beszélgetni, tanulni nagy lehetőség és kihívás is egyben.

Olvassuk át az éjszakát! – Lesenacht!

2019. október 25- én este 7 óra körül különös mozgolódásra figyelhettek föl a járókelők iskolánk főbejáratánál. Hatvanöt mindenre elszánt, német vagy angol nyelvet tanuló diák gyülekezett, majd vonult be az épületbe hálózsákkal, takaróval, hogy részesei legyenek egy kalandos éjszakai programnak, vállalkozó szellemű pedagógusaikkal együtt.

Papírgyűjtés eredménye

Az iskola Diákönkormányzata október 16-án és 17-én rendezte meg a szokásos őszi papírgyűjtő akcióját. Mindkét napon 12-17 óráig vártuk a papírt. Rengeteg lelkes tanuló szülei, nagyszülei segítségével juttatta el hozzánk az összekötegelt hulladékot. A munkából az iskola pedagógusai is kivették a részüket, így a két nap alatt összesen 15.335,5 kg vegyes papírral teli konténer került elszállításra.